Sistem kvaliteta

 

ISO 9001

ISO 14001

U periodu od svog osnivanja do danas, firma ENERGOINVEST SUE je realizovala veliki broj ugovora u zemlji i inostranstvu. Naši sistemi napajanja su karakteristični po svojoj kvaliteti, dugotrajnosti i funkcionalnom održavanju. Filozofija firme počiva na kadrovskoj osposobljenosti, kvalitetnom instrumentariju i alatu, stalnoj edukaciji osoblja. Pored kvaliteta opreme, kupcu nudimo kompletnu tehničku podršku kod montaže, puštanja u pogon i kod održavanja opreme u garantnom i vangarantnom periodu, obezbječujući pri tome originalne rezervne dijelove u periodu od minimalno 10 godina nakon implementacije.


Kvalitet opreme

ENERGOINVEST SUE je vodeća BH firma za proizvodnju, ugradnju, montažu i puštanje u pogon sistema za besprekidna napajanja: UPS sitema, dizel električnih agregata, ispravljačkih i invertorskih sistema, AC i DC razvoda itd. Za proizvodnju navedenih sistema koristi se oprema najpoznatijih svjetskih proizvođača: Eaton Powerware za UPS sisteme, FG Wilson za agregate, Benning za ispravljače i invertore, Exide GmbH za akumulatorske baterije. Svi navedeni uređaji su dijelovi sistema napajanja koje naša firma projektuje, proizvodi i implementira prema zahtjevu investitora.


Tehnička opremljenost

Obzirom da su proizvodnja, montaža, puštanje u pogon kao i servisiranje i održavanje uređaja, najbitniji segmenti našeg poslovanja, ENERGOINVEST SUE je tehnički potpuno opremljena i osposobljena za sve aktivnosti iz navedenih oblasti. Firma je smještena u vlastitom objektu na 4000 m2. Raspolaže sa kancelarijskim, proizvodnim, magacinskim i servisnim prostorom.
Posjedujemo stalni lager svih potrebnih dijelova opreme kao i gotovih uređaja za servisiranje i održavanje. Služba realizacije i servisa je u svakom trenutku opremljena najsavremenijom opremom za ispitivanje i servisiranje uređaja energetske elektronike, posjedujemo kvalitetan vozni park za potrebe otpreme, puštanja u pogon i servisiranje opreme.


Kadrovska osposobljenost

Kadrovska struktura ENERGOINVEST SUE je oslonjena na iskusan inženjerski i tehnički kadar, što obezbjeđuje realizaciju složenih energetskih rješenja i zahvata. Projektni biro prati svaku fazu pristupa i realizacije posla. Tim vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na području elektro energetike neprestano radi na razvoju i usavršavanju uređaja iz našeg proizvodnog programa, uvođenjem novih, naprednih tehnologija i stalnom edukacijom osoblja. Stručno osposobljeni radnici uspješno su prošli obuke kod proizvođača na uređajima za napajanje. Prema potrebama kupca u našoj fabrici oragnizujemo obuku osoblja koje radi na rukovanje i održavanje ugrađene opreme.
 

 

PROIZVODI