+38733637015 info@sue.ba
Tvornička 3, Stup71000 Sarajevo, BiH

Rectifiers and Inverters


Energoinvest SUE je ovlašteni zastupnik Benniga. Veoma široka paleta Benning proizvoda za razne namjene, stručnost kadra naše kompanije sa dugogodišnjim iskustvom na polju elektro – energetike i jaka servisna podrška nakon prodaje, omogućava našoj kompaniji kompletan nastup na tržištu sa sistemima za besprekidno napajanje skrojenih po mjeri kritićnih potrošača.

U svim oblastima industrije i javnog života povečava se broj potrošaća električne energije koji moraju imati rezervno napajanje u slučaju ispada mrežnog napajanja. Kao rezervno napajanje, sve više se koriste ispravljači sa paralelno priključenim akumulatorskim baterijama. Ovakav način priključenja akumulatorskih baterija se naziva “ paralelan spoj u pripravnosti ”.

Akumulatorskim baterijama podržano napajanje istosmijernom strujom nalazi široku primjenu u području nadzora i upravljanja proizvodnim procesima, napajanju elektronskih uređaja u mijernoj i regulacionoj tehnici i tehnici prijenosa i obrade podataka (telemetrija, telekomunikacije, radio sistemi itd.)

Ispravljači

Pogledajte katalog:


DC/DC pretvarači

Pogledajte katalog:  DC/DC pretvarači 


Invertori

  Pogledajte katalog:

  • Invertronic Compact   24VDC, 48VDC, 10VDC i 220VDC invertorski moduli sa monofaznim izlazom, koji u kombinaciji sa ispravljačima 3000HDi and 12000HDi daju fleksibilnu platformu za formiranje raznovrsnih AC/AC napojnih sistema. 
  • Invertronic Modular    Hot-plug modularni trofazni invertori sa ulaznim naponom od 48V, 110V ili 220V DC.
  • Invertronic    24VDC i 48VDC invertorski moduli sa monofaznim izlazom za telekom i industrijske aplikacije,

Ispravljački sistemi

U Energoinvestu – SUE ‘kroje’ se sistemi od malih snaga sa dva-tri modula u N+1 konfiguraciji do sistema velike snage sa desetinama modula u paralelnom radu sa dijeljenjem opterećenja.
Pogledajte katalog Ispravljački sistemi

en_USEnglish
bs_BABosnian en_USEnglish