+38733637015 info@sue.ba
Tvornička 3, Stup71000 Sarajevo, BiH

Ispravljači i Invertori


Energoinvest SUE je ovlašteni zastupnik Benniga. Veoma široka paleta Benning proizvoda za razne namjene, stručnost kadra naše kompanije sa dugogodišnjim iskustvom na polju elektro – energetike i jaka servisna podrška nakon prodaje, omogućava našoj kompaniji kompletan nastup na tržištu sa sistemima za besprekidno napajanje skrojenih po mjeri kritićnih potrošača.

U svim oblastima industrije i javnog života povečava se broj potrošaća električne energije koji moraju imati rezervno napajanje u slučaju ispada mrežnog napajanja. Kao rezervno napajanje, sve više se koriste ispravljači sa paralelno priključenim akumulatorskim baterijama. Ovakav način priključenja akumulatorskih baterija se naziva “ paralelan spoj u pripravnosti ”.

Akumulatorskim baterijama podržano napajanje istosmijernom strujom nalazi široku primjenu u području nadzora i upravljanja proizvodnim procesima, napajanju elektronskih uređaja u mijernoj i regulacionoj tehnici i tehnici prijenosa i obrade podataka (telemetrija, telekomunikacije, radio sistemi itd.)

Ispravljači

Pogledajte katalog:


DC/DC pretvarači

Pogledajte katalog:  DC/DC pretvarači 


Invertori

  Pogledajte katalog:

  • Invertronic Compact   24VDC, 48VDC, 10VDC i 220VDC invertorski moduli sa monofaznim izlazom, koji u kombinaciji sa ispravljačima 3000HDi and 12000HDi daju fleksibilnu platformu za formiranje raznovrsnih AC/AC napojnih sistema. 
  • Invertronic Modular    Hot-plug modularni trofazni invertori sa ulaznim naponom od 48V, 110V ili 220V DC.
  • Invertronic    24VDC i 48VDC invertorski moduli sa monofaznim izlazom za telekom i industrijske aplikacije,

Ispravljački sistemi

U Energoinvestu – SUE ‘kroje’ se sistemi od malih snaga sa dva-tri modula u N+1 konfiguraciji do sistema velike snage sa desetinama modula u paralelnom radu sa dijeljenjem opterećenja.
Pogledajte katalog Ispravljački sistemi

bs_BABosnian