+38733637015 info@sue.ba
Tvornička 3, Stup71000 Sarajevo, BiH

O nama

ENERGOINVEST SUE d.d. SARAJEVO

Lider u implementaciji i održavanju uređaja elektronike snage


ENERGOINVEST SUE ( Sistemi upravljanja energijom ) je kompanija koja se već preko 30 godina bavi sistemima za napajanje. Firma je osnovana 1979. godine od strane tima iz Instituta za automatiku i računarske nauke (Energoinvest – IRCA). U periodu od svog osnivanja do danas razvili smo bogat proizvodni i prodajni program koji uključuje praktično sve uređaje elektronike snage. Dugogodišnje iskustvo u radu sa rezervnim napajanjima, stručnost i obučenost osoblja, tehnička opremljenost i kontinuirani rad na razvoju i usavršavanju uređaja iz našeg programa, rezultiralo je ostvarenjem velikog broja ugovora sa kupcima u zemlji i inostranstvu o čemu svjedoče brojne referenc liste iz svakog od segmenata poslovanja.

Program

Električni agregati, UPS sistemi, uređaji za kompenzaciju reaktivne električne energije, uređaji za kontrolu vršnog opterećenja, AC i DC razvodi, AC/DC, DC/DC i DC/AC konvertori, akumulatorske baterije.

Djelatnosti

Inženjering, projektovanje, proizvodnja, prodaja, montaža, puštanje u pogon, servis, tehnička podrška

Lokacija

Firma je smještena u vlastitom objektu (4000m2) u krugu Energoinvest-a Stup. Raspolaže sa kancelarijskim, proizvodnim, magacinskim i servisnim prostorom.

bs_BABosnian