+38733637015 info@sue.ba
Tvornička 3, Stup71000 Sarajevo, BiH

UPS Sistemi


ENERGOINVEST SUE d.d. je ovlašteni ekskluzivni, jedini zastupnik i servisni centar kompanije Eaton Powerware za program UPS sistema za besprekidna napajanja na području Bosne i Hercegovine. Sa dugogodišnjim iskustvom od oko 30 godina u radu sa rezervnim napajanjima, na području UPS sistema je naša kompanija ostvarila značajne rezultate i postala lider u implementaciji i održavanju ovih uređaja.

Kompanija Eaton Powerware, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača UPS sistema, sa tradicijom od preko 40 godina u proizvodnji ovih uređaja.

Zahvaljujući novim tehnologijama, Powerware permanentno uvodi nove modele sistema za besprekidno napajanje (UPS). Nova generacija ON LINE modela( dvostruka konverzija ) u poređenju sa nešto starijim modelima ili u poređenju sa većinom drugih modela na tržištu, ima značajne prednosti.

Eaton Powerware UPS sistemi rješavaju sve korisničke probleme sa napajanjem, osiguravajući čisto, besprekidno napajanje kritične opreme. Bilo da tražite UPS za upotrebu na području informatičkih tehnologija, telekomunikacija, automatizacije, zdravstva ili finansija, Eaton Powerware UPS modeli u rasponu od 300 VA do 625 kVA pružaju najkvalitetniju zaštitu Vaše opreme.


9130 UPS pruža maksimalnu zaštitu kod napajanja u rasponu od 700 do 6000 VA. Ovaj UPS je idealano rješenje za napajanje mrežne opreme, web servera, telekomunikacijske opreme i drugih kritičnim aplikacijama.


9130 UPS je Rack Mount izvedbe i pruža maksimalnu zaštitu kod napajanja u rasponu od 1000 do 3000 VA. Ovaj UPS je idealano rješenje za napajanje mrežne opreme, web servera, telekomunikacijske opreme i drugih kritičnim aplikacijama.


9SX je UPS sa visokom energetskom efikasnošću, koji pruža zaštitu kod napajanja malih i srednjih data-centara i IT infrastrukture. Pomoću dvostruke konverzije vrši se napajanje sa 40% manje energije i 28% više snage. 9SX je savršen UPS za oblasti informatike i za upravitelje objekata koji brinu o troškovima vezanim za energiju, te su u potrazi za novim rješenjima zaštite kod napajanja.


Eaton 9E je online UPS sa dvostrukom konverzijom po pristupačnoj cijeni sa kompaktnom, ali robusnom konstrukcijom. Ovaj UPS je idealan izbor za industrijske, medicinske i informacione (IT) aplikacije i telekomunikacije.


9155 UPS pruža snažnu 24/7 zaštitu kod napajanja centralizovanih servera, telekomunikacijskih sistema, klastera računara, mrežne i druge kritične opreme.


9355 UPS pruža snažanu 24/7  zaštitu kod napajanje centraliziranih servera, telekomunikacijskih sistema, klastera računara, mrežne i druge kritične opreme.


93PM UPS je vodeći na tržištu po kvaliteti. Efikasnost od 97% u režimu rada duple konverzije rezultuje u značajnim uštedama energije za klijenta. Ovaj UPS posjeduje faktor snage 1. Jedna od glavinih karakteristika ovog UPSa je da je modularan, pa se uz manje troškove lako može pratiti rast sistema. 

Moguće je do 4 UPS povezati u paralelu da dijele teret, te da tako daju veću snagu i pouzdanost.


93E UPS pruža vrhunsku stabilnost snage za sve veća opterećenja u današnjim svemirskim centrima. Omogućava niže ukupne troškove vlasništva (TCO) kombinacijom energetske efikasnosti i visoke pouzdanosti.

93E je idealno rješenje za data centre i druge organizacije koje žele visoko pouzdanu zaštitu napajanja.

bs_BABosnian