+38733637015 info@sue.ba
Tvornička 3, Stup71000 Sarajevo, BiH

AgregatiIznajmljivanje

Imamo agregate za iznajmljivanje u raznim oblastima gdje postoje potrebe za privremenim napajanjem koje uključuju telekomunikacije, proizvodnju, estradne događaje i graditeljstvo.

Opseg naših agregata za iznajmljivanje kreće se od 20 do 1250 kVA. Oni su vrlo efikasni sa aspekta goriva, jednostavani za rukovanje i robustni kako bi se zadovoljili strogi zahtjevi kupaca. Pocinčana kućišta za zvučnu izolaciju imaju izvrsnu redukciju buke za naseljena područja, dugotrajni su i čvrsti kako bi izdržali najteže uslove na mjestu primjene. Dodatne pogodnosti kod naših agregata za iznajmljivanje su prošireni kapacitet rezervoara za gorivo, njegova konstrukcija koja zadržava prosuto gorivo, kao i dostupnost kontrolnoj ploči koja omogućava mjerenja i zaštitu.


Kontrolni paneli

Kontrolni paneli koji su sigurni i laki za korištenje. Provedite manje dragocjenog vremena hvatajući se u koštac sa radom i kontrolom vašeg agregata.

Pružamo kontrolu koja je sigurna, jednostavna za korištenje sa nizom automatskih, digitalnih i sinhronizacijskih kontrolnih panela, kao i opciju daljinske komunikacije.


Transfer paneli

Sveobuhvatan ATI proizvodni program, od 250 do 1600 ampera, nudi visoki nivo funkcionalnosti sa nizom fleksibilnih opcija.


bs_BABosnian